Schoonmaak volgens de HACCP-normen

Bij de schoonmaak van en horecazaak dient er rekening gehouden worden met de welgekende HACCP-normen. Ons professioneel team heeft hiervoor de nodige kennis en ervaring en zorgt ervoor dat alles volgens deze normen gebeurt.

Van uw zaal, tot de sanitaire ruimtes en de keuken: elke ruimte wordt met de juiste producten en oog voor detail aangepakt. Zo kunt u uw klanten in een stralende eetruimte verwelkomen en werkt uw keukenteam altijd onder de meest hygiënische toestanden.

Professionele schoonmaak

Niet elke type ondergrond kun je met dezelfde schoonmaaktechnieken en producten aanpakken. Zeker in de horeca is dit van het allergrootste belang. Ons personeel heeft hiervoor de nodige professionele kennis dankzij een doorgedreven interne opleiding.

Bij VSH Cleaning streven we naar een optimale kwaliteit en hebben we oog voor elk detail. Elke klant en elke opdracht wordt afzonderlijk geëvalueerd. Zo weten we zeker dat we voor iedere klus de juiste schoonmaakmiddelen mee hebben. Want een tevreden klant is goud waard!

Van de afwasmachine tot de keukenvloer

Hieronder ziet u ons team aan het werk in diverse horecazaken. Van het poetsen van cafétogen tot het schoonmaken van het keukenapparatuur en diverse opdrachten in hotels: wij nemen elke klus met hetzelfde enthousiasme aan.
Heeft u een specifieke vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hotel, café, restaurant

Bij Schoonmaakbedrijf VSH Cleaning kunt u terecht voor al uw klussen in hotels, cafés en restaurants. Of het nu gaat om een eenmalige of periodieke opdracht of het dagelijks schoonmaken van uw keuken of eetzaal,.. Diverse formules zijn bij ons mogelijk.

Geef de schoonmaak van uw horecazaak in onze professionele handen zodat uw medewerkers zich optimaal op hun kerntaken kunnen focussen. Zo kunnen ze met een gerust hart na hun werkshift naar huis vertrekken en komen ze de volgende dag toe in een blinkende werkomgeving.

Contact

Voor vragen, laat gerust iets weten ! Wij helpen je graag