Waarom Schoonmaakbedrijf VSH Cleaning?

Schoonmaakbedrijf VSH Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf te Hasselt dat zich voornamelijk focust op het schoonmaken bij bedrijven en horecazaken. Ook particulieren kunnen van onze diensten gebruiken maken, maar wij werken niet met dienstencheques.

Ons team zorgt ervoor dat uw administratieve medewerkers in een ordelijke en gezonde omgeving kunnen werken en uw horecapersoneel de klanten in de beste omstandigheden in de watten kan leggen. Wedden dat ze met de glimlach naar hun werk komen?

Onze troeven

U kunt bij ons terecht voor kleine en grote schoonmaakopdrachten. Of u nu kiest voor een eenmalige opdracht of een langdurige samenwerking, Schoonmaakbedrijf VSH Cleaning staat steeds garant voor:

  • Professioneel personeel met de nodige kennis
  • Kennis en toepassen van de HACCP-normen
  • Het aanwenden van de juiste schoonmaaktechnieken en -middelen
  • Flexibel uurrooster
  • Schoonmaakdiensten op de door u gewenste uren
  • Een optimaal hygiënisch resultaat dankzij professionele en gezonde schoonmaakmiddelen

Foto's

Ons team ging reeds langs bij deze klanten en kregen steeds zeer positieve feedback.

Een gezonde omgeving

Bij Schoonmaakbedrijf VSH Cleaning werken we uitsluitend met kwalitatieve producten en werkmethodes en hebben we oog voor de milieu-, hygiëne- en gezondheidsnormen. Naast een piekfijn en stralend resultaat, zorgen we dus ook voor een gezonde (werk)omgeving.

Dankzij onze uitgebreide kennis van de HACCP-normen, mogen we ook de schoonmaak van horecazaken voor onze rekening nemen.

Ons personeel wordt op regelmatige basis bijgeschoold en is dus steeds op de hoogte van de meest recente technieken en hygiënevoorschriften.

Bij VSH Cleaning te Hasselt werken we met hart en ziel om uw zaak er piekfijn te laten uitzien en ontsnapt geen enkel vuiltje aan ons wakende oog!

Contact

Voor vragen, laat gerust iets weten ! Wij helpen je graag